27.07.2008

Ultima suta de metri

Iata ca intram in ultima luna in care se mai pot face transferuri. Cu toate ca de asteptat ar fi ca sa nu se mai faca mari miscari de trupe, tocmai acum numele mari vin si pleaca.
- Paul Robinson s-a transferat la Blackburn pentru 3.5 milioane lire sterline. Portarul nationalei Angliei s-a transferat de la Tottenham. Robinson nu e strain de gafe monumentale. :))
- "Van Der Vaart poate pleca pentru 13 milioane de euro" (Bild).
- Dupa ce triunghiul de transferuri "Eto'o-Drogba-Torres" a intrat in impas, un alt schimb este pe buzele celor din Franta. Eto'o in locul lui Benzema, ar putea reprezenta schimbul acestei veri.
- Mijlocasul spaniol Cesc Fabregas refuza Real Madrid.
- PSG: "La vara incercam sa il aducem pe Nesta". =))))))))))))))
- Stephen Appiah refuza vreo revenire la Juvenus Torino. Actualul mijlocas defenisv al celor de la Fenerbahce este accidentat.
- Karel Brueckner il va inlocui pe Josef Hickersberger la carma nationalei de fotbal a Austriei in zilele urmatoare. Brueckner a plecat de la nationala Cehiei in urma unui EURO slab.
- AS Roma i-a dat ultimatum de gandire lui Baptista. Vazand ca transferul intra in impas datorita brazilianului care refuza sa dea un raspuns concret, conducerea Romei a decis sa ii de ultimatum jucatorului.
- Phil Neville, fundasul lui Everton (31 de ani), a semnat o prelungire de contract pana in 2012.
- Marius Niculae la Dinamo? Ramane de vazut saptamana viitoare, deoarece, in ciuda pozelor cu Marius avand fularul lui Dinamo, transferul a intrat in impas, din cauza negocierilor dintre cluburi.
- Potrivit Daily Mail, Portsmouth a oferit 14 milioane de euro pentru Wright-Phillips. Raspunsul lui Abramovici va fi confirmat in viitorul apropiat.

Niciun comentariu: