31.07.2008

Presiunea = cheia succesului in fotbal

Dupa parerea mea, s-a pus prea multa presiune inainte de meci. Porumboiu zicea ca da foc la stadion, Becali spunea ca se lasa de fotbal. Mai bine ar tacea acesti doi clovni si ar baga mana mai adanc in buzunar sa aduca jucatori de clasa, daca vor performante. Au fost si greseli de arbitraj, cum ar fi atunci cand Hategan a dat doar un "galben" la talpa lui N'Doye pe tibia lui Tiago. Stelistii, per total, au jucat dezamagitor, tinand cont ca joaca in turul 3 din UCL. Personal, mi-as dori mai mult sa joace in grupele UEFA decat in grupele UCL, pentru ca marile performante ale Stelei in Europa, din ultimul timp, au fost facute in UEFA, unde au ajuns pana in semifinale, fiind la cateva minute de a juca finala. Echipa nu trebuie condamnata... Nici Lacatus, dar nici Zapata. A fost o greseala, toti am fost nervosi si parca ne aduceam aminte de Carlos. Pare ca postul acesta de portar al Stelei este blestemat.
Acum revenind la declaratii. De data asta dupa meci. Dragomir a intrat in direct la Premium Liga, unde a declarat o aberatie cat el de mare: "Toti strainii Stelei nu fac cat Aliuta de la Vaslui". Frate, Vasluiul a castigat. OK... Au jucat bine cativa jucatori. Dar Aliuta? Dom'le, sa fim seriosi, baiatu' asta nu a atins mingea in a doua repriza. Echipa a practicat o tactica special aleasa de Hizo (un antrenor de Liga a II-a, dupa parerea mea), care a fost ULTRA-DEFENSIVA dupa marcarea golului. A mai avut banananierul ala al Vasluiului cateva bombe, dar au mers pe langa. Apoi Ljubinkovic a mai avut acea ocazie monumentala, dar in rest s-au aparat, au stat la propriu, cu fundul in poarta si au blocat majoritatea suturilor Stelei.
Oricum, meciul a fost castigat de Vaslui. Presiunea lui Porumboiu a dat roade. Becali a declarat, in fine, ca nu pricepe fenomenul numit FOTBAL. Titlul nu e pierdut de Steaua, dar nici nu e castigat de CFR Cluj. Oricum, sunt 3 puncte pretioase pierdute de echipa lui Lacatus, care vor conta foarte mult cand se va trage linie, la sfarsitul Etapei 34.

Niciun comentariu: