22.07.2008

Some other news

Dupa o pauza de cateva zile, va prezint din nou ceva transferuri si zvonuri din presa internationala.
- Mourinho a renuntat la ideea de a-l aduce pe Lampard, din moment ce Abramovici nu vrea sa il cedeze. In schimb, antrenorul lui Inter si-a fixat o noua tinta: Quaresma,fostul elev de la Porto, tehnicianul portughez confirmand ca isi doreste sa il aduca pe conationalul sau la Milano.
- Stuttgart l-a transferat pe Khalid Boulahrouz. Fundasul de 26 de ani revine in Bundesliga, dupa ce a mai jucat acum cativa ani pentru Hamburg SV. Olandezul a plecat de la Chelsea, unde nu avea loc si era imprumutat unde gasea echipa.
- Tot in Germania, dar la HSV, van der Vaart a confirmat ca ramane in Bundesliga,desi erau zvonuri conform carora, acesta s-ar fi inteles pentru un transfer la Real Madrid. Suma vehiculata era in jur de 20 de milioane de euro.
- Nu doar in Romania cluburile cumpara de la rivale (ex. Bostina de la Steaua la Dinamo), ci si in Olanda, unde Ajax l-a transferat pe Aissati de la campioana PSV Eindhoven. Olandezul se pare ca a semnat pe 4 ani cu "Lancierii" unde mai evolueaza si romanul George Ogararu.
- Robinho este aproape de un transfer la Chelsea, unde antreneaza Scolari, tehnician apreciat foarte mult de jucatorul lui Real Madrid. Chiar daca Abramovici a oferit 25 de milioane de euro, Realul cere 120 de milioane. Daca cele doua cluburi se vor intelege, Robinho ar accepta sa joace in Premier League.
- Milan nu se dezminte de obiceiul de a cumpara jucatori batrani. Recent s-a vehiculat in presa din Peninsula de un eventual transfer al fundasului de la AS Roma, Christian Panucci. Clubul milanez i-a mai transferat vara asta pe Gianluca Zambrotta, Marco Borriello, Mathieu Flamini, si Ronaldinho.
- Mijlocasul francez Claude Makelele a fost cedat de catre Chelsea clubului PSG. Se pare ca varstnicul mijlocas a semnat pe 4 ani cu gruparea pariziana, din care 2 ani va fi jucator, iar ceilalti 2 tehnician.
- Petr Cech si-a prelungit contractul pe 5 ani cu Chelsea.
- Argentinianul Riquelme este dorit insistent de Atletico Madrid. Actualul jucator al celor de la Boca Juniors, nu este strain ed Primera Division,unde a mai jucat pentru Barcelona si pentru Villareal.
- Gabi Tamas este foarte aproape de un transfer la Celtic. Romanul este asteptat sa vina sa semneze la sfarsitul acestei saptamani.
- Argentinianul de la Juventus, Almiron, este dorit de Fiorentina. Deasemenea, pe fir mai sunt Olypiakos si Panathinaikos.
- Atacantul de 18 ani, Okaka, a semnat cu Bologna. Fostul jucator al Romei este multumit de transferul sau, deoarece are sansa sa joace mai mult decat la Roma, unde rar prindea pana si un loc pe banca de rezerve.
- AS Roma si-a pus ochii pe Jose Antonio Reyes, un jucator (dupa parerea mea) terminat dupa imprumut la Real Madrid si transferul la Atletico. Deasemenea, clubul din capitala Italiei si-l doreste pe Maxi Rodriguez, de la Atletico Madrid. Mijlocasul argentinian este in capitala Spaniei din 2005.
- Croatul Mladen Petric, este aproape de a evolua in Premiership, la Sunderland. Borussia (clubul unde evolueaza in prezent) si Sunderland s-au inteles in privinta sumei de transfer (5.000.000 euro).
- Dupa ce l-a scapat printre degete pe Ronaldinho, Tottenham il vrea pe Arshavin, pentru care ofera nu mai putin de 27 de milioane de euro. Rusul a renascut anul acesta, dupa ce a intrat in anonimat inainte de castigarea Cupei Uefa cu Zenit si dupa ce a ajuns cu Rusia in semifinalele Europeanului,
- Starul de la River Plate, Ortega, este dorit de clubul unde evolueaza Toja (jucator dorit de Steaua), FC Dallas.
- Abel Xavier a plecat de la LA Galaxy, dupa un conflict cu antrenorul Ruud Gullit. Este liber de contract si se poate intoarce in Europa.
- Fernando Meira este dorit de Galatasaray, unde ar putea castiga 1.2 milioane de euro anual.
- Atacantul bosniac Barbarez s-a retras din fotbalul profesionist. Fostul jucator al lui Bayer Leverkusen si-a pus ghetele-n cui la varsta de 36 de ani.
- Dani Coman si-ar dori sa joace in Italia, la Catania. Din 2 motive: tot la Catania joaca si Nicolae Dica, prietenul din copilarie; iar antrenorul este idolul de cand era mic, Walter Zenga.
- Un alt schimb ar putea tine capul de transferuri din aceasta vara: Trezeguet (Juve) la schimb cu Thierry Henry (Barca). "Pepe" Guardiola si-l doreste la Barcelona pe francezul din atacul torinezilor, pentru a readuce clubul catalan in fruntea Spaniei si a Europei.

Niciun comentariu: