18.07.2008

Micile mari mutari

Sa mai vedem noutatile de pe piata trasnferurilor din Romania,dar mai ales din Europa:
-Ori e Dani Coman tigan,ori 300.000 de euro/an sunt bani de tigari.Nu-mi vine sa cred ca portarul Rapidului a refuzat si noua super-oferta a lui Taher.Era un salariu urias,pentru fotbalul romanesc de azi,dar se pare ca jucatorul vrea cu disperare in strainatate.Daca nu semneaza prelungirea,Coman va putea pleca la orice echipa,chiar si la Steaua,fara ca Rapid sa primeasca vreun ban.
-Cristiano Ronaldo,fotbalistul cel mai antipatic pentru mine,ramane la Manchester United.Oricum,Real Madrid nu ducea lipsa de un clovn,ceea ce este protughezul.Locul ideal pentru Ronaldo e Circul Globus,unde poate jongla in voie,poate chiar si sa faca duble in timp ce sta in maini.
-Ludovic Giuly s-a transferat la PSG pentru suma de 2.5 milioane de euro.Jucatorul de 32 de ani trebuie sa salveze clubul parizian,si sa il duca din nou in fruntea Frantei.
-Singurul roman de la AS Roma din sezonul trecut,Adrian Pit,si-a gasit echipa la care poate juca,si anume,Pisa,echipa din Liga a II-a italiana.Pun mana in foc ca nu voi mai auzi vreodata de jucatorul acesta cat voi mai trai.
-Gilberto Silva (31 de ani) a parasit Emirates Stadium pentru grecii de la Panathinaikos.Se pare ca tot mai multi jucatori prefera sa-si incheie cariera in Grecia.Tot in Grecia,dar la AEK,joaca un alt brazilian,dar mult mai cunoscut decat Silva,si anume,Rivaldo.
-Dupa cum spuneam eu de romanii de la Groznii,mai sunt si alti jucatori mercenari,care merg in Quatar sau la mama naibii,pentru niste salarii babane.Eto'o,plecat in Quatar,si Marcus Assuncao,la Al-Sabbab,au mers sa rada niste dolarei.Eto'o are un salariu fabulos:40 de milioane de euro pe an!!!DOAMNE DA SA TE ACCIDENTEZI SI SA NU MAI POTI JUCA IN QUATAR SI SA NU VEZI NICIUN BAN,RAHAT CU OCHI CE ESTI!!!
-Clubul Inter Milano,a oferit azi in jur de 13 milioane de euro clubul Chelsea,pentru transferul lui Frank Lampard.Aceasta reprezinta ultima oferta pentru mijlocasul londonez.
-Didier Drogba nu va mai pleca nicaieri.Acesta a semnat o prelungire de contract,care expira peste 2 ani.
-Fostul fotbalist al lui Mircea Lucescu,la Sahtior,Matuzalem (ex-Zaragoza) a semnat cu Lazio.

Niciun comentariu: