11.07.2008

Ce mai fac stranierii ...

Prea multe transferuri nu s-au facut din Romania in strainatate,sau intre fotbalisti romani din strainate.Mutu,Chivu,Marica raman,doar cateva nume isi parasesc echipele,fie ca sunt pusi pe liber,fie ca si-au gasit alta echipa.
Victoras Iacob nu a rezistat prea mult in Germania la Kaiserslautern.Din cauza multiplelor accidentari si din cauza faptului ca nu se prezenta la reunirea lotului,masivul atacant a fost concediat de clubul german.Ramane de vazut noua sa echipa.
Un alt fotbalist care a evoluat in Germania sezonul trecut,Ovidiu Burca,fundasul central al echipe Energie Cottbus,va pleca in China,la echipa Beijing Guoan,formatie la care a mai jucat in trecut si Dan Alexa.
Un alt jucator care parea a fi o mare stea acum 4 ani,Nicolae Mitea,a parasit clubul Ajax Amsterdam,datorita faptului ca s-a saturat sa nu prinda nici macar banca de rezerve,iar clubul olandez s-a saturat de romanul care se accidentat foarte des.Asadar,Mitea poate pleca la orice club vrea fara ca Ajax sa primeasca vreun ban.Ramane de vazut daca va pleca si el la Terek Groznii. :))

Niciun comentariu: