26.07.2008

O scurta line ...

Hai sa tragem o scurta linie dupa primele meciuri ale etapei.
FC Brasov - Unirea Urziceni 1-0. Un meci prea urat pentru debutul noului sezon. Desi a fost anuntat un meci foarte frumos, intre 2 echipe conduse de doi antrenori geniali... Meciul a fost salvat de un gol in urma unei GRAVE greseli a portarului Unirii Urziceni. Brasovul a debutat cu dreptul, in acest sezon de Liga I, asta e esentialul. Unirea mai are mult de tras, desi le va fi foarte greu fara cei 5 titulari care stau pe banca pana spre finalul turului. Nota meciului: 7/10.
U Craiova - Poli Iasi 2-0. Inceput bun pentru ieseni... Dupa care nu au mai atacat. Pacat mare... Craiova a profitat de jocul neinspirat al Politehnicii Iasi, si au inscris de doua ori. Craiova pare a fi o contracanditata serioasa pentru sezonul acesta in privinta ocuparii unui loc macar de Intertoto. Nota meciului: 8/10.
Arges - Poli Timisoara 1-1. Din pacate nu am urmarit tot meciul, m-am uitat si la prezentarea Stelei. Oricum, nu vad nici Pitestiul in prima liga la anu', dar nici Timisoara batandu-se la titlu. Nota meciului: probabil 8/10.
Rapid - Gloria B-ta 3-0. Daca ati jucat vreodata Total Club Manager, ati fi auzit de termenul "HARSH" (adica victorie la handicap). Hmmm... Dupa cum presimteam inca dupa terminarea sezonului precedent, Gloria fie va retrograda, fie vor face Blaturi (cu "B" mare, deci). Rapid se va bate la titlu, in Europa vor juca binisor (in niciun caz nu vor repeta performantele din era lui Razvan)... Nota meciului: 9/10.
Buzau - Farul 0-1. NETRANSMIS.
____________________________________________________________________

Pe langa asta, nu de mult Vaslui s-a calificat in grupele UEFA, invingand cu 2-0 acasa, pe cei de la Baku. Asadar, avem 7 echipe in Europa. Ramane de vazut cate vor fi si in primavara.
In alta ordine de idei, Steaua a jucat superamicalul cu AS Roma. 3-1... Dayro Moreno (dupa un gol frumos), Bogdan Stancu, Rica Neaga, respectiv Vucinici, au fost marcatorii. Meci bun, lasand simpatii si antipatii. Daca joaca asa si in Europa, si se va califica in UCL, va fi bine, se vor face puncte in coeficient si asa se califica dupa zeci de ani de asteptari, si Dinamo sau Rapid. :))

Niciun comentariu: