11.07.2008

Transferuri.Zvonuri.Posibiltati.

Ca o introducere,s-a anuntat interesul clubului Real Madrid pentru olandezul Van der Vaart.Suma speculata este 20.000.000 euro.Se pare ca Hamburg,echipa la care evolueaza Rafael, s-a inteles cu gruparea madrilena,urmand ca in cateva zile sa apara si niste poze cu fotbalistul olandez in tricoul "galacticilor".
Fostul fotbalist al lui Liverpool si Cardiff,Robbie Fowler,in varsta de 33 de ani,a semnat un contract cu gruparea Blackburn.
Fundasul turc Mehmet Topal de la Galatasaray Istanbul,este dorit de Everton.Se pare ca jucatorul de 22 de ani nu ar refuza un transfer in Anglia,insa a declarat:"cluburile trebuie sa se inteleaga inainte".
Barcelona a mai transferat doi jucatori:Hleb de la Arsenal,si Henrique de la Palmeiras (21 de ani).Acesta din urma va semna un contract pe 5 ani cu gruparea catalana,urmand ca sefii clubului sa decida daca il vor pastra,sau ii vor da drumul altundeva sub forma de imprumut.Tot acelasi lucru a facut si Gigi Becali,luandu-l pe Robert Neagoe de la Mioveni,dar urmeaza ca acesta sa plece imprumutat altundeva.
Catania il doreste insistent pe romanul Cosmin Contra,insa mai multe siteuri si ziare il dau ca si aproape transferat la Poli Timisoara,care ar urma sa ii plateasca un salar de 800.000 de euro anual fotbalistului in varsta de 33 de ani.
Elvetianul Valon Behrami urmeaza sa paraseasca gruparea laziala,lucru care nu este nou,doar ca nu va pleca la West Ham United,asa cum se zvonea,ci la Werder Bremen,in campionatul german.
AC Milan l-a ochit pe Pavlyucenko,revelatia Europeanului recent incheiat.Se pare ca "diavolii rosii" au de ales intre fotbalistul rus,si Emanuel Adebayor.Pe Pavlyucenko,Milan ofera in jur de 18.000.000 euro,iar pentru Adebayor se cer aproximativ 30.000.000 euro.Rusul mai este dorit si de AS Roma.
Tottenham nu se lasa de transferuri.Dupa alte 2 bombe (dos Santos,Modric),gruparea engleza a mai transferat un jucator:Luis Garcia,de la Espanyol.Suma de transfer este in jur de 12 milioane euro.Se pare ca Berbatov va pleca de la Spurs.Destinatia bulgarului ar putea fi Manchester United.
Un posibil transfer este cel al lui Rudamel Falcao,de la River Plate,la Arsenal.Gruparea londoneza ofera 10 milioane de euro,insa argentinienii vor minim 15.

Niciun comentariu: