13.07.2008

Acum Sport

Dupa ce am adus in dicutie problema programului de guvernare al PSD si PC,si dupa ce am pomenit de startul mandatului lui Oprescu,e vremea pentru rubrica de stiri din SPORT.
-Ronaldinho a ajuns la un acord cu Milan,contractul fiind de 6.5 milioane de euro pe an,doar ca milanezii nu sunt de acord cu suma de transfer (25 de milioane euro).Manchester City ofera chiar 32 de milioane de euro,dar "dintosul" nu vrea in Anglia.
-Giani Kirita a semnat un contract pe 2 ani cu Bursaspor.Inima ii cerea la Dinamo,insa familia l-a determinat sa ramana in Turcia.Romanul era liber de contract dupa ce acesta ii expirase in urma cu o luna.
-Un posibil schimb ar putea rezolva serialul "Lampard".Adriano la Chelsea + 15 milioane de euro l-ar putea convinge pe Scolari sa cedeze mijlocasul englez.Brazilianul Adriano a mai jucat anul trecut la Sao Paolo (imprumutat de la Inter).Parerea mea este ca va fi foarte fericit,de la bauturile tip Teqila din America de Sud,va trece la wisky din Scotia (tara invecinata cu Anglia).
-Liber de contract,dupa ce AC Milan l-a reziliat,Ronaldo va semna cu Flamengo,echipa din Brazilia.Atacantul va reveni pe teren dupa ce nu va mai avea probleme cu genunchiul care l-a lasat pe tusa 9 luni.
-Si anul acesta va avea loc "Turneul de la Amsterdam".Echipele participante sunt:Ajax,Inter,Arsenal si Sevilla.

Niciun comentariu: