13.07.2008

Aceasi ciorba reincalzita ?

Nu este un articol culinar.Daca vreti articole culinare intrati pe blogul lui papabun.Oricum,acesta este articol politic (sa vedeti ce bun is :)) ).Geoana si ceilalti membrii PSD au prezentat in cadrul zilelor trecute programul lor de guvernare.Ei vor face alianta cu PC (din nou) ... Iata cateva puncte din "marele" lor program:
- Cresterea pensiilor.Wow!!Dar oare cu cat?Daca e vorba de 50 ron in plus in 4 ani,poti s-o f***.Cat timp pensionarii sunt grav bolnavi,saraci lipiti,si datori la intretinere,ce fac ei cu 400 ron?Oricum,daca nu spun si un procent de crestere a pensiilor,s-ar putea crede ca va fi un 1% din mila...
- Drumuri mai bune.DIN 2000 TOT SE SPUNE "FACEM DRUMURI MAI BUNE FACEM DRUMURI MAI BUNE"!!!DAR...Tot acelasi drum cu gropi,cu bolovani si plini de mizerie gasesti oriunde,fie ca esti in sat,fie ca esti in Bucuresti.Aceasta problema nu se va rezolva prea curand.Vor mai trebui vreo 3 mandate ca sa avem macar in Bucuresti si Constanta (cele mai importante orase din Romania) drumuri bune.D'apoi in Oradea,d'apoi in sate... :| Cica Mircea Geoana "1.000 de kilometri de autostradă" , "1.000 de kilometri de cai ferate".De unde au astia atatia bani?O,da uitasem de Tamara,doar e matusica lui Nastase,din PSD. :)))
- Reducerea TVA-ului la alimente...Se gandesc astia ca,decat sa mareasca salariile,mai bine reduc taxele la alimente.Doar ca faza era sa nu se prinda nimeni...
Ideea e ca nu va lasati dusi de vreun partid care sta nu stiu cate ore sa reincalzeasca aceasi "ciorba" de ani de zile. (ciorba=program de guvernare) ... Pana cand nu vine un nou Oprescu sa guverneze,adio drumuri bune!!

Niciun comentariu: