22.08.2008

Preview: Etapa a 5-a

Deja am ajuns la etapa a 5-a. Scandaluri cat vezi cu ochii, mai ales in aceasta saptamana. Rednic nu avea ce sa caute in Galati, caci stadionul era suspendat, dar el are in spate 40 de ani de fotbal (el cred ca are 43 de ani, deci de la 3 ani joaca la nationala si Dinamo), si el asa a considerat, ca ar trebui sa fie lasat sa intre pe stadion. Deci iata cat de idioata este o parte a omenirii. Se stie clar ca nu are voie pe teren, regulamentar, dar moral... El avea voie. haha. Mai bine trec direct la comentariile meciurilor, ca nu are rost sa discut despre un subiect caruia i s-a acordat prea multa atentie in aceste 5 zile, desi nu merita nici 5 minute de discutat.
GAZ METAN - FC BRASOV. Daca Mediasul prinde o zi ca cea din meciul cu Timisoara, va fi un meci strans. Daca nu, bate Brasovul la vreo 2 goluri diferenta. Si chiar cred ca asa va fi... Curtean va fi epuizat dupa deplasarea pana in Tara Galilor, deci cine mai e sa marcheze acolo? Pronostic: 2.
GLORIA B-TA - STEAUA. Din cate am citit pe net, Golanski s-a accidentat in timpul meciului amical disputat de Polonia miercuri, deci in sfarit, Petre Marin va evolua pe dreapta, iar Nesu pe stanga, asa cum vroiam eu :D. Sunt curios daca va da roade aceasta formula in aparare, pentru ca s-a mai jucat asa. Tot la Steaua va debuta Abel Moreno, "numarul 8" cautat atata timp... Eu zic ca mai bine se mai astepta revenirea lui Plesan, pentru ca sunt prea multi jucatori in echipa, si nu mai era nevoie si de acest Moreno. Ma rog... Daca va fi bun, Plesan, alaturi de Neaga, va trebui sa evolueze la Buzau. Revenind la meci, va fi o infrutnarea grea, iar daca va juca Tatarusanu si va apara chiar bine, va avea zile foarte grele la Steaua. Iar daca va mai lasa un gol doua, se va acomoda mai bine:)). Pronostic: 2.
CRAIOVA - OTELUL. Atat vedeta Craiovei, cat si cea a Otelului vin dupa o deplasare cu nationala al Urziceni. Au jucat cat si cum au jucat... Nu mai conteaza. Va fi interesant de urmarit evolutia lui Paraschiv, daca rezista ritmului de joc "sambata - miercuri". Eu nu cred. De asta n-a ajusn el acum 2 ani la Steaua. De aia nu joaca in prezent la o echipa relativ mare sau cat de cat mare. Are si 30 de ani, este bun pentru Galati, as zice chiar perfect. Craiova va obtine cel putin un egal, eu asa zic. Au echipa omogena, foarte foarte tanara, care ar avea fata si de UEFA. Otelul are un lot in care se regasesc o droaie de jucatori expirati, mai sunt si ceva tineri, dar per total, au o echipa deplorabila. Pronostic: 1X.
POLI IASI - FARUL. Acesta va fi un duel interesant. Daca pana acum tot ziceam "Iasiul trebuie sa isi revina", "Iasiul trebuie sa invinga", "Iasiul trebuie sa scoata primul punct", deja m-am saturat, si spun ca Farul trebuie sa invinga pentru a nu se mai teme de retrogradare. Constantenii au un brazilian cu adevarat brazilian, Gerlem, nu toate jafurile din Liga I, gen Arthuro si Cesinha. Gerlem si Spadacio sunt brazilieni adevarati, restul sunt brazilieni doar in acte, nu si in teren. Pronostic: X2.
FC VASLUI - CFR CLUJ. Deci asta mai poate fi numit duel. Ambele echipe sunt in cautare de puncte. Ambele vor victorie. Deeeci, va fi un meci BUN! Personal, as vrea sa fie un egal, un 4-4, sa fie un meci antrenant. Dar eu cred ca tot 0-0 va fi, nici vroba sa fie peste 2 goluri. Oricum, daca falca de Andone nu castiga nici meciul asta, REVINE BERGODI =))!!! Pronostic: Hmm... X2 :D.
GLORIA BUZAU - TIMISOARA. Daca Poli prinde o zi ca cea de la Medias, Buzau scoate macar un punct. Daca nu, vom vedea (SIGUR) o victorie timisoareana. Iancu si-a tras atacanti cu nemiluita, nici in mijloc nu sta rau, dar, tata, in aparare, pot sa zic ca FC Bihor sta mai bine. Pronostic: X2.
CS OTOPENI - URZICENI. Pronostic: 2/2 (doi pauza, doi final). No other comments ;).
PANDURII - FC ARGES. Iata un duel chiar interesant. Personal, tin cu Arges, desi nici Pandurii nu imi sunt prea antipatici... Posibil ca Arges sa invinga, au echipa ceva mai buna ca si Pandurii, asa mi se pare. Dar eu tot cred intr-un X cel mai mult... hai fie. Pronostic: X2 :D.
Si acum, meciul meciurilor dupa razboiul declaratiilor. RAPID - DINAMO. Va fi spectacol. Va fi fotbal. Vor fi clinciuri si pe teren, dupa cele din studio-uri si sali amenajate pentru declaratii de presa. Acesta va fi primul meci in care nu imi spun predictia, sau nu vrea sa o fac ca si in meciurile de mai sus. Dinamo are atac foarte bun. Rapidul, putin putin mai slabut. La mijloc, Rapidul stau mult mai bine decat Dinamo,asta e clar. Iar in aparare... are cu 1% fundasi mai buni Rapidul. Deci, eu zic ca Rapidul, si datorita faptului ca joaca acasa, pornesc ca favoriti, dar totusi, Dinamo e pe primul loc, Rednic va cauta umilinta pentru rapidisti, probabil si pe teren vor fi niste intrari criminale... Deci va fi un spectacol adevarat in derby-ul etapei.

Niciun comentariu: