03.08.2008

Only whispers

- Conducerea clubului german HSV au refuzat oferta de 9 milioane de euro pentru Rafael van der Vaart venita din partea Realului.
- VfB Stuttgart a refuzat oferta clubului Bayern Munchen in valoare de 25 de milioane de euro pentru atacantul Mario Gomez.
- Angelos Basinas a semnat un contract pe 4 ani cu AEK Athena. Acesta a venit liber de contract.
- Conducatorii lui Zenit Skt. Petersburg au refuzat orferta de 30 de milioane de euro pentru Arshavin, venita de la Tottenham.
- Transferul lui Mirel Radoi a intrat in impas dupa ce Walter Samuel si Ivan Cordoba si-au revenit, iar acum nu mai sunt accidentati. Mirel trebuia sa vina doar pentru a-i inlocui pe cei doi in cazul in care accidentarile lor erau mai lungi.
- Este posibil ca David Silva sa ajunga la AS Roma. (presa spaniola)
- Fostul fundas al Milanului si al Valenciei (actualmente la Zaragoza), este foarte aproape de a juca din acest sezon la PSG, echipa care si-a facut echipa tare in aceasta vara. Obiectivul francezilor pentru vara urmatoare este Nesta.
- Valencia nu este interesata de Samuel Eto'o, decat in cazul in care David Villa pleaca.
- Fostul jucator al lui Blackburn, David Bentley (23 de ani), a semnat pentru TOttenham. Transferul acestuia este in valoare de 19 milioane de euro.
- Suma de 7,5 milioane de euro pentru Djibril Cisse, speculata de ceva vreme in presa sportiva, a fost confirmata de OM.Francesco Totti este unul din admiratorii francezului.

Niciun comentariu: