16.08.2008

Inca 2 saptamani...

Inca doua stapamani si se termina perioada de transferuri. Site-urile de pe care ma uit dupa ultimele mutari in fotbal nu vor mai avea trafic. Pana in iarna.Asta va fi (probabil) penultimul post despre transferuri. Ultimul se pare ca va fi programat pe 31 august. Deci:
- Fabricio Coloccini, argentinianul de 26 de ani, a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea engleza Newcastle United. Se pare ca fundasul este apt pentru meciul cu Manchester United de duminica.
- Julio Baptista este jucatorul clubului AS Roma. Unul dintre serialele de durata ale verii, si anume "A fi sau a nu fi Baptista la Roma?", pare tot mai aproape de final. 9 milioane + niste clauze par a fi suma cu care romanii i-au convins pe "galactici" sa renunte la rezerva lor de lux. Altaturi de Baptista, este posibil ca Drenthe sa ii fie coleg in Capitala Italiei.
- Mijlocasul de 35 de ani, Tomas Galasek, a lasat Nurenbergul pentru a reveni in Cehia, cel mai probabil unde se va retrage, la Banik Ostrava.
- Cea mai recenta oferta a lui Abramovic pentru Robinho i-au pus pus pe ganduri pe conducatorii Realului. Rusul a oferit 32 milioane de euro, insa cei de la Real sau gandit si au cerut 40 de milioane de euro. Se poate ca jucatorul brazilian sa ajunga unde isi doreste el, si anume la Chlsea Londra.
- Alternativa Realului in cazul in care pleaca Robinho la Chelsea, este Jan Klaas Huntelaar de la Ajax.
- Un alt zvon foarte popular din ultimele zile este un potential transfer al brazilianului Diego de la Werder Bremen la Atletico Madrid. Suma aproximativa este 25 de milioane de euro, iar contractul jucatorului va fi pe 3 ani. O campanie foarte buna de achizitii pentru Atletico, aducand jucatori ca Heintinga, Coupet si multi altii pentru a se intari de UEFA Champions League.
- PSG devine din ce in mai mult copia fidela a Milanului din Ligue 1. Un alt jucator intrat in vizorul singurei echipe pariziene din acest sezon de Ligue 1 este Mateja Kezman de la Fenerbahce. Pana acum au venit Giuly si Makelele, iar din iarna sau de la anul este posibil si ca Alessandro Nesta sa vina la Paris si nu doar in vizita.
- Un nou transfer al lui P.S.G. este Dario Simic (32 de ani) de la AC Milan. Croatul joaca atat fundas dreapta cat si central.
- Tottenham este de departe cea mai activa echipa pe piata transferurilor din Anglia. Recent l-au adus si pe Cesar Sanchez de la Real Zaragoza.
- Lucas Biglia, funasul de 22 de ani de la Anderlecht, este foarte aproape de un transfer la Ajax Amsterdam.
- Sporting Lisabona este interesata de un transfer al lui Hugo Viana de la Valencia. Mijlocasul portughez de 25 de ani pare tentat de a reveni in tara natala.
- Blackburn Rovers refuza cu vehementa orice fel de tentativa de transfer al paraguayanului Roque Santa Cruz la Manchester City. Fostul atacant al lui Bayern Munchen a venit vara trecuta la "Rovers" pentru numai 3.5 milioane euro.
- Agentul lui Fredrik Ljungberd a confirmat interesul multor echipe din Italia pentru mijlocasul suedez al formatiei West Ham United. De asemenea, acesta mai are oferte din Spania, Anglia si S.U.A.
- Patronul Interului, Moratti a negat un potential transfer al lui Quaresma de la Porto, completand: "The market is over".
- Fosta extrema a lui Ajax si Barca, Marc Overmars, a revenit asupra deciziei de acum 4 ani, si a revenit pe gazon dupa ce anuntase ca se retrage definitiv din fotbal. Acesta a semnat de curand cu
Go Ahead Eagles of Deventer.
- Hull City si Stoke City sunt interesate de achizitionarea jucatorului Claudio Pizzaro de la Chelsea.
- Juninho Pernambuncano a negat faptul ca si-ar dori sa plece de la Olympique Lyon.
- Mijlocasul ofensiv brazilian Marcelinho a semnat cu Flamengo (Brazilia). In ultimul timp a jucat mai mult in Germania (Hertha Berlin, Wolfsburg) si in Turcia (Trabzonspor).
- Presa sportiva din Rusia anunta ca Everton a facut o "superoferta" pentru achizitionarea atacantului brazilian Wagner Love. Nu se stie inca suma estimata.
- Sir Alex Ferguson a confirmat ca un nou jucator va sosi pe Old Trafford in curand. Zvonurile spun ca fie Berbatov, fie Thierry Henry, sunt pe lista managerului scotian.
- Actualul director sportiv al lui Benfica Lisabona, Rui Costa, a spus ca suma ceruta pentru Garcia de la Espanyol este mult prea mare (12 milioane euro).
- Mijlocasul ceh al lui Kobenhavn, Libor Sionko, este aproape de a semna un contract cu Galatasaray.
- Cele 12.5 milioane de euro oferite de Everton pentru Moutinho de la Sporting au fot refuzate cu desavarsire de conducerea clubului portughez.

Niciun comentariu: