13.09.2008

E toamna...

Stiu, suntem deja in a doua saptamana de toamna, dar nu e tarziu sa scriu acest articol despre un anotimp, pe care personal, il uras, desi e unul frumos.
Dupa o vara calda, petrecuta in mare, in fata PC-ului, in care am urmarit competitii sportive care mai de care (ciclism- Turul Frantei, fotbal- EURO 2008 si putin Olimpiada de la Beijing), acum nu prea mai e ceva de vazut la tv din domeniul "sport", cu o singura mare exceptie: Cupa UEFA/ UEFA Champions League :D. In rest, cam plictisitoare... Turul Spaniei e net inferior celui al Frantei... Evident, incepe un nou sezon de handbal, baschet... F1 e boring, nu se compara cu Turul Frantei, in viziunea mea...
E toamna, oamenii isi fac provizii pentru iarna. "Provizii" insemnand "muraturi", "legume congelate sau conservate" etc., nu "chipsuri", "seminte", "doze", cum spun eu inaintea unor meciuri (Imi iau provizii pentru meci) =)). Deasemenea, oamenii fac musturi si vinuri din strugurii copti in vara. Asa ca... In iarna avem ce manca si sorbi.
E toamna... Un nou val de scumpiri la toate produsele ne vor goli buzunarele.
E toamna... S-a dus soarele, s-au dus temperaturile de +35 grade... Dar, in schimb, vin ploi, norii mohorati si vantul rece de toamna. Frunzele ruginesc, cad si apoi sunt maturate de vant... Vreme mai urata nici nu cred ca poti gasi decat cea din anotimpul urmator verii.
E toamna... Nuuu!!! Incepe scoala :|... Pentru mine incepe liceul, o noua etapa din viata 0_O. Momentan, cu doar cateva zile inainte sa incep liceul, nu stiu mai pe nimeni din clasa... Mai toti vor fi niste traini pentru mine in prima zi de scoala. Altii cunosc deja mai mult de jumatate din noii colegi, dar mi se pare naspa sa stai toata ziua pe hi5 sa cauti colegii si sa le ceri id-ul sa te pui bine cu ei de la inceput :D. Oricum, va fi interesant modul in care ma voi adapta sa merg la un liceu care e la 4 stati de tramvai + inca vreo 10 minute de mers pe jos, in conditiile in care la generala, timp de 8 ani de zile, mergeam doar cateva strazi sa ajung pana la scoala, plus ca mergeam cu cei mai buni prieteni ai mei pana acolo. Si acum ma voi intalni in statie cu niste fosti colegi de gimnaziu, fie ca merg la liceul unde sunt si eu, fie ca merg la alte licee, care sunt la cateva statii mai aproape/departe. Plus ca dupa ore, in centrul orasului sunt o groaza de fast-fooduri unde pot sa ma distrez masand cu dintii niste burgeri si shaorme. Adaptarea de la vacanta, unde toata ziua stateam si leneveam (am fost un adevarat pierde-vara anul acesta =)) ) la teme, teste si alte bullshituri, va fi o reala provocare pentru mine.
In concluzie, vine toamna :D.

Niciun comentariu: