12.01.2009

Primele transferuri din 2009 & altele

- Incep cu un zvon, si anume interesul lui Lyon pentru mijlocasul Romei, Simone Perrotta. Jucatorul in varsta de 31 de ani este dorit pentru a-i crea concurenta brazilianului Juninho.
- Ivica Olic, actualul atacant al lui Hamburg SV a semnat un pre-contract cu Bayern Muchen, astfel ca incepand cu luna iunie (data scadenta a contractului sau cu HSV) el va face parte din lotul campionilor en-titre ai Germaniei.
- Fostul mare fotbalist francez si Balon de Aur, Jean-Pierre Papin s-a intors pe teren. Dupa ce anul trecut i-a dus in Ligue 2 pe Lens, fostul jucator al lui Milan, Marseille sau Bordeaux, a semnat recent un contract cu formatia locala Facture Biganos. "Proaspat" intors pe gazon dupa o pauza de 11 ani, va implini in noiembrie 46 de "primaveri".
- Fostul fundas al lui FC Moscova, Petr Bystrov, a semnat pentru campioana Rusiei, Rubin Kazan. Rusul in varsta de 29 de ani a semnat pe 4 sezoane cu actualii campioni.
- Preluand modelul AC Milan cu transferul lui Beckham, si nemtii de la Bayern Munchen s-au pus sa imprumute jucatori de la LA Galaxy pentru 2 luni si jumatate, achizitionandu-l pana in martie pe americanul Landon Donovan.
- Mancini, aripa dreapta a lui Inter, este in vizorul francezilor de la O. Lyon. Brazilianul in varsta de 28 de ani a semnat in aceasta vara cu echipa antrenata de Mourinho, insa nici jucatorul, dar nici cei de la Inter nu par a fi tentati de un transfer in "Hexagon".
- Zico este noul antrenor al lui CSKA Moscova. Dupa plecarea lui Gazzaev, locul lasat liber a fost preluat de brazilianul care a lasat banii uzbecilor in favoarea campionatului rus.
- Damiano Tommasi a parasit formatia engleza de liga secunda Queens Park Rangers. Italianul bun amic cu Gica Popescu si alti romani, si-a reziliat contractul iar acum este liber sa se transfere oriunde.

Niciun comentariu: