14.01.2009

Pleaca steaua Stelei?

Ziua de ieri a fost una destul de saraca din punct de vedere al stirilor din fotbal. Toata ziua erau retransmisii legate de plecarea lui Peseiro, venirea lui Sumi la CSM Ploiesti, si alte evenimente mai putin interesante, pana seara in jurul orei 22, cand, butonand, am gasit "bomba"de pe piata transferurilor din Liga I de pana acum: Radoi la Al Hilal.
Poate cel mai valoros jucator din Liga I de la ora actuala, Mirel Radoi, si-a dat acordul privind un transfer in Arabia Saudita, la echipa antrenata de bunul sau prieten Cosmin Olaroiu. Salariul sau anual la Al Hilal ar fi in jur de 1,2 milioane de euro, iar suma de transfer se roteste in jurul barierei de 5 milioane de euro. Din cate se aude, Becali e de acord sa-l lase pe Radoi sa plece, mai urmeaza doar sa se semneze toate actele. Astfel, Steaua ar incasa niste bani pe care ii poate rula in transferuri, si astfel, Lacatus isi va putea gasi fundasul stanga mult dorit, dar si "goleadorul" lipsit in lotul Stelei.
Un alt subiect legat de transferul lui Radoi in Arabia ar fi echipa nationala, deoarece, in ultimul timp, fotbalistul a fost indispensabil "tricolorilor". Odata transferat la Al Hilal, lui Piturca ii va fi greu de urmarit evolutiile, insa probabil ca Radoi nu va pierde "nationala", valoarea sa este una incontestabila.
Asadar, prin acest transfer, Steaua ar pierde, in viziunea mea, unul dintre cei trei jucatori care au cu adevarat fata de "Champions League", si anume el, Goian si Nicolita. Si pe acestia din urma ii vad transferati cel tarziu in vara, la cat de "crizat" e Gigi...

Niciun comentariu: