27.12.2008

Mutari. Rocade. Zvonuri - partea II

- Conform “The Telegraph”, Kieran Richardson, jucator cotat la aproximativ 6 milioane de lire, este in vizorul celor de la Bolton. Mijlocasul a mai evoluat in trecut la Manchester United.
- Matteo Brighi, mijlocasul de 27 de ani al celor de la AS Roma se afla in ochii celor de la AC Milan, insa romanii au nevoie de serviciile sale, intrucat Aquillani este accidentat. Situatia se poate schimba daca italianul se recupereaza intr-un timp scurt, iar Brighi poate evolua in tricoul rosu-negru.
- Sidney Gouvu, fotbalistul lui Olympique Lyon, a fost arestat dupa ce a fost prins beat la volan. Avand in vedere statutul sau, politia l-a trecut cu vederea pe francezul de nationala.
- Mijlocasul lui Estudiantes La Plata, Juan Sebastian Veron, este aproape nu doar de un transfer la CFR Cluj, cat la unul in Brazilia, mai precis la Corinthians. Astfel, ar putea deveni coleg cu Ronaldo. Printre cluburile la care a jucat argentinianul Veron, se numara Parma, Manchester United, Chelsea si Inter.
- Adus in vara la SS Lazio, elvetianul Stephan Lichtsteiner, care a avut evolutii bune la Euro 2008, este dorit de Atletico Madrid. Contractul jucatorului expira abia in vara anului 2012.
- Bastian Schweinsteiger a semnat prelungirea contractului cu Bayern Muchen. Mijlocasul a preferat sa ramana in Bavaria, desi era dorit, printre alte cluburi, de Juventus Torino.
- Fostul jucator al lui Juventus, Villarreal sau Hamburg SV, argentinianul Juan Pablo Sorin, si-a semnat prelungirea cu brazilienii de la Cruzeiro, si va ramane in “tara cafelei” pana in 2010.
- Formatia engleza Stoke City il doreste pe atacantul Ivorian Aruna Dindane. Englezii sunt dispusi sa ofere 6 milioane de lire pentru jucatorul lui Lens.
- Sefii clubului West Ham United l-au anuntat pe antrenorul Gianfranco Zola ca trebuie sa vanda niste jucatori in aceasta iarna pentru a putea rezista financiar pana la finele sezonului. Italianul nu este de accord, si nu exclude o eventuala plecare.
- Portarul celor de la Celtic, Artur Boruc, a fost anuntat de catre patronul Gordon Strachan ca nu va pleca nicaieri in aceasta iarna. Polonezul de 28 de ani a jucat cu selectionata tarii sale la Campionatul European, disputat in aceasta vara, unde a avut evolutii foarte bune.
- Accidentarea pe termen lung a lui Cesc Fabregas ii da batai mari de cap lui Arsene Wenger. Printre “inlocuitorii” capitanului de pe Emirates Stadium se gasesc Yaya Toure (Barcelona), Marcos Senna (Villarreal) si Mark Noble (West Ham United).
- Conform Gazzetta dello Sport, clubul din Serie A, Bologna, ii doreste pe mijlocasul de 30 de ani Massimo Mutarelli, respectiv pe atacantul Regginei, Bernardo Corradi. Din cate se pare, lazialii nu il lasa sa plece pe Mutarelli, iar pentru Corradi, “cei de la Reggina cer o suma mai mare”, spun ziarele din Peninsula.

Niciun comentariu: