03.11.2008

DERBY

Declaratii tari inainte de meci (dar si dupa), o partida incinsa, cu un ritm bun si un rezultat ce relaseaza campionatul. Acestea au fost ingridientele UNICULUI derby al Ligii 1, Dinamo - Steaua.
Inaintea partidei cine s-ar fi incumetat sa dea un pronostic clar?! Prea putini... A fost un meci de 1 X 2, orice rezultat era de asteptat. Debutul lui Dorinel pe banca Stelei, delegarea lui Deaconu si accidentarea de ultim moment a lui Gabi Tamas (partiala) au fost doar cateva dintre garantiile derby-ului.
Rezultatul de 1-1 pare a fi unul mincinos, norocul a fost de partea gazdelor, stelistii avand 2 bare la scorul de 0-1, iar meciul chiar nu mai putea fi relansat. Cam 70 de minute din meci, Steaua a fost TOTAL peste Dinamo, insa finalul le-a apartinut "alb-rosilor". Intrarea lui Ze Kalanga a fost una de bun augur, si in mare masura, a modificat radical cursul jocului. Deasemenea, lipsa unui VARF pe final a "ingropat" Steaua lui Dorinel, iar dupa fluierul final, amblele echipe au recunoscut mai cu jucatate de gura ca rezultatul este "echitabil". In ultimele minute Steaua a tremurat serios la pressingul sufocant al gazdelor, insa tabela a ramas intacta la cursa lui Adrian Cristea, ratarea lui Ze Kalanga si mingea scoasa aproape de pe linia portii de catre George Ogararu. Un rezulatat de 1-1 care nu ajuta nici pe Dinamo, nici pe Steaua, astfel ca rapidistii si CFR-istii isi freaca mainile de bucurie, raman in continuare, in cursa pentru titlu, la care mai participa doua echipe care "tac si fac", Unirea Urziceni si FC Timisoara.
Acest articol apare si pe blogul meu de pe mysport.

Niciun comentariu: